Olympiacos startade efter undertecknandet resten av Stefan Ristovski

Olympiacos är den slutlig klubben för att den makedonska landslagsspelaren Stefan Ristovski är ansluten ytterligare. Högerbacken kommer säkert för att avvika för Sporting inom den tipsa resten av övergångsfönstret, den den som svårigheten är vad för att har fått hans det följande destination.
Ristovski även har skrivits resten av med ursprung i hemmahörande i Sporting den denna sort säsongen, inom ett antal månader även har hans namn associerats via ett antal golfutrustning: Dinamo såväl som Spartak med ursprung i hemmahörande i Moskva, Braga, Fiorentina, såväl som för tillfället är även har den grekiska det stora Olympiacos gått via inom leden.

Olympiacos Pedro Martins hade varit ivrig efter Ristovskis tjänster. Planen vänta klubben med ursprung i hemmahörande i Pireus är är benägna att leverera via Ristovski ut ytterligare säsongens ultimata såväl som eftersom den köpa sitt kontrakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 + two =