Portugal viss på tenderar att arrangera det finns en Formel 1 Grand Prix inom 12 månader


PORTUGAL Tillit så att anordna det finns en Formel 1 Grand Prix inom 12 månader efter arrangera resten av den kinesiska språkgenerering Grand Prix
Ni Amorim, presidenten se framåt för att den portugisiska federationen se framåt för att motorsport att tillägga karting (FPAK) även har avslöjat tenderar att “överlägsna namn” händer så att förvärva igen ett F1-lopp ytterligare Algarve International Racetrack inom Portimão inom maj 2021.
Valet närma sig ändå tenderar att lita på i fråga om åskådare kommer att få delta, som ett resultat av att markera bara för att är vettigt via åskådare på läktaren att tillägga i fråga om den federala regeringen behöver ha att markera, instruerade Ni Amorim Lusa nyhetsagentur.
”Portugisiska Grand Prix 2020 genererade extraordinära inkomstfamiljer att tillägga uppgifterna är redan inom regeringens pågår. Bör vi förstår olika prioriteringar just nu, att tillägga vi inte har kunnat fokusera på motiv än, säger Amorim att tillägga vägrar tenderar att kommentera och extra som ett resultat av mannen uttalas tenderar att dessa bosättning är “konfidentiella”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × one =