Pirlo: Att anse är redo att för att inte växa till att bli värre än så denna sort

Juventus, utan ut en det finns en riktig brott, ​​besegrades igår natt inom derbyet resten av Inter (2: 0). Andrea Pirlo ivrig spelare spelade säsongens värsta match men även efter nederlaget föll de som ytterligare 5:e tillräckligt med utrymme på bordet.
“Vi kan för att inte ha utfört sämre än på detta. Vi hände för att inte på sfären, vi har varit väldigt dåliga. Vi har varit rädda se framåt för att Inters anfallsspel, vi har varit centrerade på tenderar att försvara vårt mål som. Vi har varit för att inte aggressiva. Vi tillät Inter tenderar att diktera matchens rytm. “Vi har varit för att inte aggressiva”, uttalas Pirlo efter nederlaget se framåt för att “Giuseppe Meazza”.
“Våra ambitioner även har varit desamma.” Att anse gör ont varje gång pojken förlorar på på detta tillvägagångssätt i opposition att det finns en stark motståndare, bör sådana utfärdar pågår. “Jag missnöjd genom mina spelares vinkel”, avveckla Pirlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − four =