Napoli kämpade i opposition att olika division Empoli, Elmas spelade 70 min


Napoli gick vidare och extra kvartfinalen inom Coppa Italia, hela genom vilket de på angivet sätt konfronterad det existera en duell hela genom programvara resten av den övre det som är kvar duellen Roma-Spezia, efter 3: 2 inuti “Diego Armando Maradona” besegrade antal divisionen Empoli, i ett försök att lyckades utjämna.
Giovanni di Lorenzo inuti den 18: e minuten tog ledningen undersöka resultat i emot “parthenopei”, ändå den är utan tvekan ungarna Nedim Bajrami utjämnade och extra 1: 1 inuti den 33: e minuten. Irving Lozano gav åter värdarna ledningen bara för att i ett försök att 5 min på ett tag, emellertid schweiziska Bajrami kvitterade direkt inuti den 68: e minuten, förr än den ultimata segern fördes det som är kvar Andrea Petanja inuti 77: e minuten.

Den makedonska landslagsspelaren Elif Elmas hade varit det existera en börja dela även spelade leder till och extra 70: e minuten, då pojken ersattes det som är kvar Fabian Ruiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 12 =