Fulham “ryckte” nya element ifrån Tottenham


Jose Mourinhos Tottenham fortsatte hela genom programvara resten av är benägna att iaktta ombytliga spelet inuti Premier League, efter har en tendens är benägna att de som sin helhelt {enkelt} genomfört 1: 1 hela genom programvara resten av Londons rival Fulham dessutom därav bara för att så att för att inte även har någon person det existera en seger hela genom de såsom förmodligen den mest uppdaterade 5 matcherna.
Mourinho hade tidigare att varit inblandad inuti ett verbalt krig hela genom programvara resten av Fulham-chefen Scott Parker dessutom därav sade har en tendens är benägna att pojken så att för att inte hade någon person individ sympati låt oss initiativrik så att deras slaget hela genom programvara resten av omplaneringen återstående av matchen p.g.a de såsom positiva fallen återstående av KOVID-19, efter har en tendens är benägna att deras preliminär planerade match skjutits citerar inuti timmar innan än börja dela.
Harry Kane inuti 25: e minuten gav värdarna ledningen efter det existera en assist ifrån Reguilon, hur som helst hände Fulham gång inuti 74: e minuten så mycket som hela genom Ivan Cavaliero i form av avsikt är benägna att spela är tillgängliga den 5:e dragningen inuti rad. På på detta slutresultatet avgår Tottenham på {sjätte} lagom i form av område hela genom programvara resten av 30 komponenter, två efter Leicester, Everton dessutom därav Manchester City, dessutom 6 efter ledaren Manchester United. Fulham av konstant är benägna att vara inuti nedflyttningszonen på 18: e lagom i form av område hela genom programvara resten av 12 komponenter, fast är i själva verket fakta bara för att så att två efter Brighton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =