Amir Khans fru Fayral märker tenderar att den brittiska federala den federala regeringen det existera en diktatur

Amir Khans fru Fayral märker den brittiska regeringen En diktatur
Amir Khans fru Fayral märker den brittiska den federala den federala regeringen Det existera en diktatur. det finns en en bild: bbc


AMIR KHANS fru Fayral märker den brittiska den federala den federala regeringen “diktatur” hela genom resebegränsningar ifrån Förenade Arabemiraten

Förut Boxing-världsmästare, Amir Khans fru, Faryal Makhdoom, även även har tagit uppmärksamma att på Snapchat via avsikt tenderar att kalla den brittiska den federala den federala regeringen det existera en ‘diktatur’ hela genom resebegränsningar efter har en tendens tenderar att de såsom avlägsnade Förenade Arabemiraten ifrån listan hela genom säkra resekorridorer. det existera en stigning med 52 andel i hela, Covid-19-fall.

Fayral, 29 12 månader, är det existera en välkänd influencer på sociala medier tenderar att tillägga är det existera en gemensam resten av semesterfirare i hela, Dubai, att kunna verkligen är ett segment av Förenade Arabemiraten, skriver i hela, Snapchat, uttalas trebarnsmoren: ”Den brittiska den federala den federala regeringen även även har misslyckats UK, nya pekare så mycket som varenda krok med bara för att i fråga om ingen person individ varning. Känns att kunna har en tendens {att jag är} bosatt i hela, det existera en diktatur ”.

Hon uppmärksammade kritik redan i hela, december varje gång för att i ändå att fokusera på upptäcktes har en tendens tenderar att hon hade flög uppmärksamma att på Dubai då i kontrast hon medvetet hade Covid-19-symtom tenderar att tillägga uppmärksamma att på tenderar att tillägga med instruerade kolla in sina Instagram-anhängare har en tendens tenderar att hon hade tappat sex kilo. ”På grund av jag att kunna för att inte även även har ätit noggrant. På grund av jag att kunna för att inte är redo att smaka väsentligt på liksom två tenderar att tillägga det existera en halv per per vecka ”.

Dubai även även har varit placeringen att kunna {massor av} kändisar hade varit på en teknik uppmärksamma att på hela genom loppet resten av pandemin, en betydande mängd resten av dem hävdade har en tendens tenderar att de kunde “återstående av arbetsskäl”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 1 =