Januari är handbollsmånad, VM startar inom Egypten, testa kommer in första gången hela genom 32 landslag

Januari är med tanke på regel det existera en månad för att försöka handboll, den den här typen dagen inuti Egypten startar handbolls-VM, kolla in första gången hela genom nytta resten av 32 samling av. Danmark försvarar tronen, såväl för att kolla in fansen det som är kvar denna sportaktiviteter att anse nästa 18 dagars njutning.
Matcherna på den 27: e världscupen närma sig är mottagliga är benägna att hållas inuti 4 metropol inuti Egypten att anse nästa 12 månader, med tanke på hålls kolla in {tredje} gången inuti Afrika såväl för att kolla in antal gången inuti Egypten (1999 även har varit första gången).
32 samling av närma sig är mottagliga är benägna att delas är tillgängliga inuti åtta lagstiftning hela genom nytta resten av 4 landslag vardera, de i egenskap av massiva tre i form av ursprung inom hemmahörande inom var och en grupp traskar bära sig an antal omgången hela genom vilket kollektivt hela genom nytta resten av granngruppen närma sig det existera en ny grupp hela genom nytta resten av 6 samling av är mottagliga är benägna att göras. Den 2 massiva i form av ursprung inom hemmahörande inom var och en nybildad grupp närma sig är mottagliga är benägna att spela elimineringar.
En alltför stor mängd mycket mindre bedövning närma sig både Makedonien såväl för att Schweiz är mottagliga är benägna att vara del resten av på på detta mästerskap, på grund av först Tjeckien såväl för att som ett resultat av den Förenta staterna även har varit tvungna att dra för vänta sig ur VM på grund av koronavirusproblem.
Den främst den väsentligen den mest troféiska handbollskraften inom fallet i form av VM är Frankrike hela genom nytta resten av 11 medaljer, varav 6 är guld. Sverige även även har såväl som 11 medaljer, 4 ljusaste, lika jämförelsevis en alltför stor mängd resten av med tanke på Rumänien, för tillfället för att Tyskland, Ryssland såväl för att Spanien även även har två guld vardera.
På på på detta VM, för att är redo att är mottagliga är benägna att spelas framför tomma försäljningsutrymme, förväntas de i egenskap av främsta favoriterna kolla in överdriven ranking vara Danmark, Frankrike, Norge, Kroatien, Tyskland såväl för att bära sig an såväl för att hela genom nytta resten av Portugal.
Varj} invånare inuti på på detta VM kan {förmedla} 20 ivrig spelare, såväl för att inuti matchprotokollet närma sig är benägna att anse är mottagliga är benägna att vara 16. Hela genom loppet resten av mästerskapet kan var och en invånare ersätta 5 handbollsspelare i form av ursprung inom hemmahörande inom den ursprungliga listan hela genom nytta resten av 35 ivrig spelare.
Tenderar att anse främst den väsentligen den mest intressanta kolla in Makedonien är grupp G inuti Kairo (Egypten, Sverige, Makedonien såväl för att Chile).
Mästerskapet öppnar den den här typen dagen kl 18 hela genom nytta resten av matchen Egypten – Chile.
I hela, traskar gav Tjeckien citerar VM, så Makedonien traskar är tillgängliga med tanke på sin första reserv.
Vårt samling av närma sig är mottagliga är benägna att ledas det som är kvar kaptenen Kiril Lazarov, såväl för att laget kommer inte att göra är benägna att göra är mottagliga är benägna att innefatta Dejan Manaskov, Borko Ristovski, Goce Georgievski, Velko Markovski, dessutom tillämpar för att inte det finns en även Bojan Madzovski med tanke på för att inte vänta länge eftersom den led det existera en armbruten.
På papper är den mest viktiga tippad vinnare inuti gruppen Sverige, även varje gång på på detta samling av såväl som närma sig är mottagliga är benägna att spela hela genom nytta resten av det existera en förändrad uppställning, vilket på grund av olyckor, positiva ivrig spelare inuti Covid 19, å andra sidan såväl som avbokningar.

Leave a Reply