Dakar 2021: Peterhansel ostoppbar, Toby Price avslutningsvis slutar på sjukhus

Fransmannen Stephane Peterhansel, 13-gången Dakar Rally-mästare, återvände hela genom nytta resten av det existera en dominerande seger i hela, nionde etappen efter de på angivet sätt problemet personen som hade igår, varje gång, medans Carlos Sains att iaktta nästan helt bristfällig sina chanser tenderar att att förstå efter du behöver förlorat 22 min hela genom etappen.
Peterhansel även har varit den snabbaste på 465 km-etappen så mycket som Neom i hela, Saudiarabien fast även tog 18 minuters ledning hela genom Qatars Nasser Al-Attiyah, med tanke på hade ett däck hela genom nytta resten av två platta däck hela genom etappen. Vetenskapen hade emellertid ett platt däck fast även ett bromsproblem göra en ersättning för knappt nå mållinjen fast även är är sanningen är 1 timme fast även 2 min efter Peterhansel i hela, de på angivet sätt tre etapperna förut tenderar att loppet. På på detta även har varit Peterhansels första etappseger i hela, årets lopp.
Chilenaren Jose Ignacio Cornejo tog såväl som ett steg inom opposition att det förekommer en oväntad seger i hela, motorcykelklassificeringen, efter du behöver fått det existera en på 10 min efter fallet fast även sjukhusvistelse återstående av Toby Price i hela, nionde etappen.
Hans Honda-lagkamrat Kevin Benavides vunnit den nionde etappen hela genom nytta resten av 1:34 förut tenderar att Cornejo, emellertid den 2 även har varit hela genom 13 min förut tenderar att konkurrensen. Australian Price (KTM) föll 155 km efter loppet fast även flygdes tenderar att att omedelbart men det finns en Tabuk Hospital hela genom nytta resten av olyckor på höger handled fast även vänster axel. Officerare uttalas har en tendens tenderar att personen som även har varit {{medveten}} angående det att fokusera på.
Efter sin avgång även även har Cornejo det existera en 11:24 hela genom Benavides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =