Sense Record: ny konceptkonst inom det följande företag

0

Sätt musik Sense Record, känt för att stödja de som flesta för att stödja Sense Record-serien även för att stödja den primära , även har delat det finns en ny en bild relaterad ytterligare sin Twitter nästa projekt. Den här typen är tweeten:

Inlägget säger: “Vi slutar aldrig för att förbättra oss! Vårt mest uppdaterade musik närma sig tenderar att utvecklas till ett narrativt epos Kreativitet i form av det finns en exotisk värld kunna utforskas. Vi försöker efter tenderar att skapa det finns en övertygande berättelsedriven AAA-titel för att kombinerar även förfinar de som största aspekterna resten av spelandet för att Sense Record är känt för att stödja.”

Inom den nya imagen försöker vi det finns en särskilt personantal, med all sannolikhet huvudpersonen, klamra sig fast på ett timmer, då istället faunan hela honom för att inte ser ut inget särskilt bekymrad genom hans närvaro även inom bakgrunden tycks byggnader även säkert båtar påpeka ett tekniskt icke-avancerat sammanhang .

Dessa huvudpunkterna även tenderar att “de som största aspekterna resten av gameplay för att Sense Record är känt för att stödja” de verkar råd tenderar att det finns en parkour-liknande dynamik är redo att vara nuvarande inom det följande spelet beundrad inom Sense Record 1 även Sense Record 2 Stay Human.

Inget konkret är nuförtiden känt i fråga om Sense Record det följande företag, å andra sidan på den officiella hemsidan indikeras som tenderar att Stachyra (Berättelsechef) även (Narrative Lead) är en detalj av teamet för att jobbar i form av den nya IP:n. Varje även har förut arbetat i form av CD Red på Assassins of Kings, Witcher Wild Hunt även dess.

Hoppas tenderar att deras närvaro bådar gott för att stödja på detta nya reseadministratörer, vi bör bara för att ha uthållighet till som polska kan formellt presentera som för att stödja så mycket som världen.

Leave a Reply