Sense Record: 11 minuters spelning

0

Studion på jobbet dessutom på nyinspelning resten av Sense Record dessutom Studios även har delat den primära officiella förhandsvisningen resten av sporten Lager av rädslaför att ny dessutom synliga uppdateringar. Denna sort är trailern via 11 minuters:

Är förutsatt på musik, Lager av närma sig att införliva den 2 första kapitlen dessutom tillhörande musik. Den närma sig tenderar att stödja, HDR dessutom 4K-upplösning, utöver för att använda sig av Lumen-systemet med avsikt att klara högre grafisk beständig dessutom skapa det finns en skräckresa som kan vara lika uppslukande för att den är skrämmande.

Det betyder att du kan förverkliga sätt “Sense Record är det finns en hyllning åt våra följare. Sporten även har format hur du kan vi försöker att efter tenderar att göra de som absolut bästa musiken, dessutom vi önska tenderar att vårt grupp närma sig att förstå vad vi anser seriens kulmen.”

Som ha i åtanke vi Sense Record närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom 2023 på PC, PS5 dessutom Xbox Series X|S.

Leave a Reply