Valerio Evangelisti, skapare resten av Eymerich-cykeln även har dött –

0

[ad_1]

Tråkiga information i fråga om döden resten av Valerio Evangelisti på 69 års ålder, mest sannolik den mest viktiga italiensk skapare inuti genrerna fantasy, science fiction dessutom skräck. Ifrån hans förmodligen den mest identifierade verk, den Eymerich cykelgjordes det finns en serie tv-spel, bestående resten av två del: Nicolas Eymerich: Inquisitor dessutom The village.

Valerio Evangelisti stoltserar i form av ett antal framgångar, resten av vilka ett par även har översatts överallt i världen, för att Magus-trilogin, biografin inom romanform resten av “profeten” Nostradamus.

Evangelisti även har dessutom varit ganska mycket energisk på webben, under vilket mannen grundade sajten Carmilla, för att handlar i fråga om “litteratur, bildspråk dessutom oppositionskultur”, för att mannen har varit regissör för att stödja resultat i mot sin förlust av liv. Carmillas redaktion även har tillägnat Evangelisti a hjärtligt kondoleansmeddelande:

Vi bör meddela tenderar att vår direktör, Valerio Evangelisti, även har lämnat oss. Mannen hade redan har inte hälsoproblem genom det finns en ett tag, dock mannen fortsatte hela tiden sin redaktionella dessutom skrivande arbetsplats i form av sin klarsynta fantasifull och resten av utfärdar för att hela tiden även har vackert honom.

Ifrån dessutom i form av är faktiskt närma sig Carmilla för att inte lång sikt tenderar att vara vad hon har varit resultat i mot är faktiskt dessutom vad hon kan vara inom panoramat resten av genrelitteratur dessutom samhällskritik grund av Valerio. Vi är de hela skyldiga honom ganska mycket dessutom just på grund av detta faktum närma sig vi tenderar att hålla på sätt som kan vara ett massivt redaktionellt deltagande i form av hans närvaro inom våra hjärtan.

Hej där Mästare!

Evangelisti har varit dessutom ganska mycket energisk politiskt dessutom militerade inom modigt vänster- dessutom antifascistiska åtgärder, för att Potere al Popolo!, för att stödja vilken mannen har varit ledare inom lokalvalet 2021 inom Bologna.

Valerio Evangelisti även har lämnat oss. Ett liv tillbringat för att stödja antifascism, gentemot krig dessutom för att stödja socialism. Information för att träffar oss för att det finns en sten. Valerio även har spenderat så ganska mycket de som mest uppdaterade åren, i samband med kampen dessutom byggandet resten av Potere al Popolo, med ett syfte att föra vidare sin tradition, sin ilska, sin övertygelse, för att aldrig fick honom att överlämna, för att inte ens hantera det finns en reslig sjuka“, meddelandet för att skrevs resten av hans akademisk i form av anledning resten av hans förlust av liv.

[ad_2]

Leave a Reply