Jason Momoa inom förhandling i fråga om huvudrollen –

0

[ad_1]

Jason Momoa är inom förhandling i fråga om rollen för att hjälte Inom den en film Resten av Minecraft: Hollywood Reporter avslöjar som, å andra sidan specificerar tenderar att skådespelaren men för att inte även har skrivit på betydligt kontrakt anger orsak projektet inom höra sig för.

Vi alla vet att som Minecraft-filmen hade redan ett släppdatum fixat, eh, anger orsak förra månaden: grund av pandemin även har arbetet pausats samt på grund av detta faktum bör vi ändå redo länge tidigare än vi vill film på bio.

Såväl som även har som redan varit ett antal rotationer bakom kulisserna, genom användning av det finns en förändring resten av riktning p.g.a. ett antal uppfinningsrik variationer genom användning av Mojang. Jared Hess regisserar är faktiskt film, genom användning av Dune-producenterna Mary Parent samt Roy Lee dessutom ombord.


Jason Momoa
Jason Momoa

För att stödja tillfället är projektet ändå rätt så oklar, så ganska mycket att det inte är det klart det exakta vilken funktion Momoa skulle vara i fråga om det finns en överenskommelse nås. genom vilket synopsis för att avslöjades 2019 resten av Mojang har varit sanningen är rätt så generisk.

“Den elaka Ender Dragon även har gett sig ut till minst en förödelseväg, vilket fick det finns en ung flicka samt hennes gäng offbeat äventyrare att erbjuda sig ut på ett uppgift som ett sätt att rädda övervärlden”, stod som.

[ad_2]

Leave a Reply