Klopp efter den nya chocken med hjälp av Liverpool: Jag arg även desillusionerad, jag har inte någon ett bevis…

0

[ad_1]

<>

Helgmeddelande: Inter – Milan, Tottenham – Man. City även Feyenoord – PSV ↓↓↓


Liverpool spelade men det finns en bestämd match även noterade och extra ett nederlag för att bekräftade utfärdar dem har den denna sort säsongen.

För närvarande har varit Wolverhampton högre än “rodnad” genom användning av 3:0 inom den 22:a omgången resten av Premier League. Wolves ledde genom användning av 2:0 efter bara för att 12 minuters game, Matip gjorde självmål, även även Craig Dawson gjorde mål som.

Tränaren har varit för att väntat desillusionerad efter nederlaget Jürgen Klopp.

“Sätt har varit det finns en bestämd börja med hjälp av oss, vi släppte kommer in två mål som på eget felaktig. “Vi vände straffade i ett försök att vi spelade med hjälp av passivt och det finns icke ursäkt med hjälp av som”, uttalas Klopp.

Tysken dolde för att inte är benägna att mannen för att inte uppskattat lagets vinkel.

“Jag har kunskap eller färdighet i för att inte klargöra avsaknaden på fokus. Sätt pågår oss med hjälp av personer förstår hur en mängd gånger den denna sort säsongen. Jag stod bara för att i samband med även utcheckat.

Sådana denna sort nederlag pågår medan du behov till dem. Jag ledsen, å andra sidan jag har inte någon ett bevis även som finns inga fras i ett försök att klargöra vårt game genom de som första 15 minuterna. Jag arg även desillusionerad”, uttalas tysken ärlig.

Kommentarer



[ad_2]

Leave a Reply