Milja sänkte den “gula ubåten”

0

Spelarna inom Elche spelade ut Villarreal men även firade det finns en 3:1 (2:1) seger inom matchen inom den tjugonde omgången resten av spanska La Liga. Inom den tjugonde omgången noterade Elche den den här typen säsongens första seger inom som spanska mästerskapet.

få nyheter om viber

Hjälten inom hemmalagets bedövning triumf har varit Pere Milja, för att gjorde hattrick men även har varit det finns en olöslig gåta för att stödja den “gula ubåten”.

Milja gjorde som första målet inom den 3:e minuten, av den anledningen som kvitterade Villarreals bäste utövare Gerard Moreno, men även Milja gjorde som olika målet alldeles inom toppen resten av privatdelen.

Efter sju minuters spelet fullbordade mannen hattricket men även satte punkt för att stödja den den här typen matchen, ett tidigare än dess ultimata.

Elche återstår att vara överlägset sist inom tabellen i form av bara 9 vunna den bästa poängen…, medans Villarreal ligger på 5:e tillräckligt med utrymme i form av 31 den bästa poängen….