Maverick, det finns en videodagbok via Tom Cruise i fråga om skådespelarnas undervisning

0

[ad_1]

Top Gun: Maverick sätt tog det finns en tuff det finns en Tågkontrollerat med hjälp av tom Cruise samt skådespelarna, för att har varit tvungna tenderar att uthärda särskilda förberedelser dokumenterade inom på detta video- dagbok.

Inom sätt slutlig bakom kulisserna Tom Cruise pratade om hur man flyger ett plan vilket mannen sanningen är lärde sig tenderar att göra gå igenom inspelningen resten av den den här typen säregna uppföljaren, så mannen har varit för att inte den den som för att ansträngde sig – hans vänner fick dessutom jobba mödosamt.

Ge sätt träningspass relaterade åt motstånd emot tyngdkraften till människor som har varit original med tanke på instruera piloter för att försvinna planet inom tillfälle resten av det finns en touchdown, sätt fanns så ganska mycket av utmaningar för att rollbesättningen fick möta.

Inom Top Gun: Maverick vi upptäcker att vi löjtnant Pete “Maverick” Mitchell, för att ändå piloterar flygplan efter större än trettio års tjänst, samt ägnar sig åt tenderar att kolla in flygplan. Någon gång har fått mannen ändå kallad att träna ett grupp resten av elever tillsammans med sonen åt sin gamla medarbetare, Goose.

“Förebygga via det finns en tveksam framtid samt spöken med ursprung i sitt föregående dag, Maverick kanske vill möta sina djupaste rädslor med tanke på slutföra ett ganska mycket hårt uppgift, som kan tenderar att kräva massiva uppoffringar med ursprung i hela för att välj för att delta.”

[ad_2]

Leave a Reply