PlayStation är redo att för att samla för FromSoftware, rörelsen resten av Eldstaden Ringenligt Dr. Serkan Toto

0

[ad_1]

I överensstämmelse med insider Dr. Serkan Toto, PlayStation pojken jag skulle inte för att samla för FromSoftwarestudiet resten av Elden Ring att tillägga Souls-serien, bland annat. Toto är ej bara det finns en välkänd att tillägga redbar insider, utan ut en mannen är dessutom VD med hjälp av Kantan Games, ett konsultföretag verksamt inuti videospelsindustrin.

Inom det faktum är som för att inte första gången för att rykten även har cirkulerat i fråga om ett förmodligen förvärv resten av FromSoftware resten av Sony, även möjliggöra den intill relationen mellan den 2 verksamheten. Tillsammans med är benägna att den mest uppdaterade bekräftade sig vara aprilskämt. Inom som den här typen fallet är källan ändå ganska mycket extra trovärd att tillägga sprider knappast ogrundade rykten.

I överensstämmelse med Dr Serkan Toto utvärderas affären ändå, till viss del så att vi föreställer oss som Kadokawadetta ägaren resten av FromSoftware, närma sig är benägna att begära ganska mycket efter den vackra framgången Elden Ring. I verkligheten måste den beröva sig sitt flaggskeppsmjukvaruhus.

Kadokawa förvärvade 80 % resten av FromSoftware 2014 att tillägga tog genom som med hjälp av 22,5 tiotusentals USD med ursprung i rörelsen Transcosmos, tydligt desperat efter är benägna att undanröja sin videospelsverksamhet, för att sålde resten av en av många de som högst rankade utvecklingsstudiorna på denna planet.

Tänk på det 2014 Demons själar hade redan varit av tillgängligt inom ett antal 12 månader, Dark Souls hade varit redan det finns en realitet att tillägga FromSoftware samarbetade i form av Sony a Blodburen. Så som hade varit redan definitivt värt ganska mycket större än som hade varit betalt med hjälp av att tillägga hade redan en deprimerande erkänt status. Som växte till för att sagt det finns en rejäl avförsäljning, vilket Kadokawa tog vara på. för att i ändå, det finns en månad efter affären förvärvade Kadokawa de som resten 20% resten av aktierna att tillägga tog full äganderätt ytterligare FromSoftware. På den punkten hade varit en av många transcosmos-cheferna Takeshi Natsuno, för att växte till president med hjälp av Kadokawa 2021.

Efter alla, för att insidern påpekat, är förvärvet ett ifrån absolut att tillägga avslutat, möjliggöra är benägna att som ändå är inom ett ganska mycket förtidig skede, vilket kan ha förmågan att leda ytterligare helt ingenting.

[ad_2]

Leave a Reply