Brighton & Hove Albion vs Southampton Förutsägelser men även speltips

0

[ad_1]

Brighton & Hove Albion närma sig är benägna att spela emot Southampton på American Express Grannskapshoppare Stadium på söndag inom engelska Premier League.

Brighton & Hove Albion är tillgängligt i inom den den här typen matchen efter det finns en 3-0-förlust emot Pep Guardiolas Manchester City inom ligan. Mål som inom olika halvlek hemmahörande i Algeriets landslagsspelare Riyad Mahrez, den unge stjärnan Phil Foden men även den portugisiske mittfältaren Bernardo Silva gjorde affären med hjälp av Manchester City.

Southampton, å sin synpunkt, fel genom användning av 2-0 emot Burnley inom ligan. Mål som hemmahörande i walesisk högerback inom första halvlek Connor Roberts men även den irländska mittbacken Nathan Collins säkrade vinsten med hjälp av Burnley.


Brighton & Hove Albion vs Southampton men även nyckeltal

  • Inom 17 möten konferenser mellan den 2 områdena även har Southampton den färdiga fördelen. Dom har vunnit sju matcher.
  • Brighton & Hove Albion även har vunnit tre matcher, allteftersom de som övriga sju även har slutat oavgjort.
  • Den zambiske mittfältaren Enock Mwepu även har gjort två {mål} men även gett 4 assist inom ligan med hjälp av Brighton & Hove Albion.
  • Anfallaren Che Adams men även stjärnmittfältaren James Ward-Prowse även har varje gjort sju ligamål den den här typen säsongen med hjälp av Southampton.
  • Yttern Nathan Redmond även har gett 5 assist inom ligan med hjälp av Ralph Hasenhuttls team.

300 – James Ward-Prowse kommer att göra sitt 300:e Premier League-framträdande i kväll och bli den sjunde yngsta spelaren att nå denna milstolpe. Det är faktiskt bara Jason Dodd (329) som har spelat fler matcher för Southampton i tävlingen än Ward-Prowse. Tekniker. https://t.co/jsUsG1kRJx


Brighton & Hove Albion vs Southampton Förutsägelse

Brighton & Hove Albion ligger på tionde tillräckligt med utrymme inom ligan men även även har vunnit två resten av sina mest uppdaterade 5 ligamatcher. Seagulls är redo att förlora ett antal nyckelspelare inom sommarsäsong, genom användning av sådana för att malisk mittfältare Yves Bissouma lockar mot sig nyfikenhet hemmahörande i golfutrustning för att Arsenal men även Aston Villa.

Via barnen förmågor för att Tariq Lamptey, Marc Cucurella men även Moises Caicedo för att utvecklas effektivt, är redo att Brighton & Hove Albion utan tvekan konstruera vidare på sin förevarande tillväxt hela Graham Potter men även utveckla sin ligaställning.

“Det handlar om att avsluta så starkt vi kan. Det skulle vara riktigt skönt att passera 41 poäng. Våra fans har hängt med oss ​​så det skulle vara bra att göra det på söndag.” Det är allt från chefen. 🤝 #BHAFC https://t.co/ZFvEH6FCaJ

Southampton, dock, är trettonde inom ligan, det finns en den bästa poängen… bakom Brighton & Hove Albion. Högerbacken Valentino Livramento, mittbacken Mohammed Salisu men även anfallaren Armando Broja även har alla de gjort sätt bravo den den här typen säsongen. Southamptons djup även har ändå ifrågasatts.

Managern Ralph Hasenhuttl även har varit det finns en fantastiskt manager med hjälp av klubben, men även Saints bör sikta på är benägna att behålla honom så under lång tid som potentiellt. Österrikaren även har dessförinnan, kopplats ihop genom användning av Arsenal men även Manchester United-jobben.

Det finns en tät match står på spelet men även oavgjort inverka vara ett idealiskt konsekvens.

Förutsägelse: Brighton & Hove Albion 1-1 Southampton


Brighton & Hove Albion vs Southampton speltips

Idéerna 1: Konsekvens- Oavgjort

Idéerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål- Nej

[ad_2]

Leave a Reply