Rublev “hit” efter Wimbledon: Varför donerade de som för att inte de kontanter mot dem för att lider?

0

8:an Andrei Rublev med ursprung i Ryssland gick vidare mot kvartsfinalen inom Serbia Open inom Belgrad, varefter mannen talade i fråga om Wimbledons är benägna att för att inte möjliggöra ryska dessutom vitryska tennisspelare för att delta inom världens väsentligen den mest elitturnering inom tennis, dessutom nämnde är benägna att som har varit diskriminering.

Rublev har varit en av många förvärva ryska idrottare för att skickade ett budskap i fråga om fred efter krigets start inom Ukraina, så säger för tillfället är är benägna att situationen är ganska mycket extra komplicerad.

“Inom min placering, oavsett all ansträngning jag inneha, finns som inget riktigt lösningar. Jag ska är benägna att vi säger att som för att finns inom mitt kranskärl. Jag nämnde det finns en direkt vad jag tyckte i fråga om situationen. Jag ingen person politiker, jag jag vet att ingenting i fråga om nyheterna, jag det följande dem för att inte, anger orsak jag jobbar mödosamt med ett syfte att spela tennis. Det är det mitt jobb. Vi fick Wimbledon-beslutet dessutom som finns för att inte ganska mycket logik inom som. Jag jag skulle inte uppfatta avstängningen resten av ryska tennisspelare med ett syfte att förändra betydligt på denna planet, så det kommer icke det som inträffar. På detta är diskriminering resten av ryska tennisspelare. Engelsmännen främjar yttrandefrihet, demokrati dessutom som vore vettigt att erbjuda oss ett val av i fråga om vi behöver spela. Eller i fråga om som fanns en chans är benägna att donera en komplett prisfond mot välgörenhet mot familjerna till människor som drabbats resten av kriget, jag skulle inte som nuvarande är benägna att den brittiska den federala regeringen önskade att ha fred dessutom bistånd. Prispotten går nämner mot 1 miljon kilo, vilket är en gigantisk summa. Som jag skulle inte göra dem identifierade. Jag behöver bara för att spela tennis, jag är icke entusiastisk över politik. Säker, jag rysk dessutom jag född inom Ryssland. “Jag behöver bara för att nuvarande är benägna att vi är de bravo folk.”

[ad_2]

Leave a Reply