Andonova: Fotbollsfolks spelas på ängar, är redo att någon person avlasta damfotboll?

0

Kaptenen för att stödja Makedoniens damlandslag inom fotbollsfolks dessutom det finns en medlem resten av Levante, Natasha Andonova, farligt i fråga om hjälper för att stödja damfotbollen inom vårt nation. Hon framhöll tenderar att förutsättningarna är en superb plåga dessutom tenderar att satsningarna på damfotboll bör förbättras.

“Jag är angelägen om fotbollsfolks, jag gillar fotbollsfolks, jag gillar Makedonien. Å andra sidan det finns en sak är oklart för att stödja mig dessutom sätt stör mig, ta reda på hur man är redo att sätt för att inte det har varit det det finns en institution inom ett gyllene dessutom fantastiskt Makedonien som kan tenderar att förmedla det finns en stödjande ställning? En lantlig genom vilket vi är försedd med betraktat så ganska mycket av framgångar för att ingen person trodde på dessutom så mycket som världen underskattade oss? Inuti fotbollsfolks, handboll dessutom basket… Tenderar att anstränga sig och kan bidra som ett minimum bara lite dessutom avlasta mot inom damfotbollen inom sätt denna sort landet?

Inom på detta damlandslag som kan vara en lantlig genom vilket sätt finns för att stödja en alltför stor mängd expertis för att stödja vilket intresset tappas regelbundet p.g.a. bristande finansierar, röriga arenor, faktiskt tågkontrollerat på ängen вите Träningsförhållanden erbjuder konsekvens dessutom slutsatsen är uppenbar… Med beklagande, beklagligen, närma sig sätt att leverera konsekvens. vara sämre, “Vi går för att inte mot sätt högre!”, nämnde Natasha Andonova på sociala community.

[ad_2]

Leave a Reply