Laporta i fråga om fansens omständigheter: Osynligt även skamligt!

Igår fel Barcelona genom användning av 2:3 kontra Eintracht Frankfurt även avveckla därför sin prestation inom Europa League. Utöver slutsatsen är som för att står inom huvudfokus efter den den här typen matchen som tyska lagets följare för att hade hela 30 000 på läktaren även klubben fick formellt 5 000 biljetter.

Xavi nämnde efter matchen tenderar att Barcelona inledde det finns en utredning i fråga om lära sig att så ganska mycket av Frankfurt-fans lyckades vara på läktaren, även katalanernas första man tillkännagavs med hjälp av på detta omständigheter. Joan Laporta.

“Ånger, som kommer att få för att inte upprepas! Vi besitter extra detaljer om varför på detta hände, å andra sidan vi kanske vill ett tag i ett försök att bearbeta även granska alla sakerna. Varje gång det är det känt det exakta vad för att hände närma sig behandlingar tenderar att vidtas även de flesta av folket kommer att få det finns en ett bevis. “Som för att hände inom den den här typen matchen är inte före detta skådat även skamligt”, nämnde katalanernas första man.

Leave a Reply