Inför: Manchester City vs Liverpool Informationen samt satsningstips

0

[ad_1]

De som elitserien är igen inom aktion via och extra det finns en uppsättning matcher denna helg för att Liverpool förmedla sig an Manchester City på söndag. Varje lagen även har utmärkta utövare inom sina led samt är redo att förmodligen göra mega utvecklingsidealer inom titelracet inom helgen.


Manchester City vs Liverpool Förhandsvisning

Manchester City ligger inom toppen resten av Premier League samt även har har inte men det finns en spektakulära kampanj den denna sort säsongen. Cityzens kantade Atletico Madrid ytterligare det finns en 1-0-seger inom sin förra match samt närma sig är benägna att försök att förmedla som citerar ett snäpp inom helgen.

Liverpool, dock, ligger på olika tillräckligt med utrymme inom ligatabellen för att stödja tillfället samt även har tagit steget citerar efter det finns en svacka inom center resten av säsongen. Merseyside-giganterna tog sig förbi Benfica via 3-1 marginal den denna sort veckan samt skulle vara självsäkra gå igenom denna match.


Manchester City vs Liverpool samt nyckelsiffror

  • Liverpool även har ett spektakulära rekord gentemot Manchester City samt även har vunnit 105 resten av 218 spelade matcher mellan den 2 lagen, ytterligare distinktion med ursprung i Manchester Citys 55 segrar.
  • Manchester City även har ett spektakulära rekord inte för länge sedan gentemot Liverpool samt även har bara för att förlorat en av många sina mest uppdaterade 12 matcher gentemot Merseyside-outfiten på Etihad Stadium.
  • Liverpool är segerlösa inom sina 4 mest uppdaterade matcher gentemot Manchester City samt är redo att förmodligen kvittera sin sämsta match du har någonsin gentemot Cityzens inom helgen.
  • Liverpool även har misslyckats via är benägna att håll nollan inom sina mest uppdaterade 11 Premier League bortamatcher gentemot Manchester City samt även har förr i tiden, uppnått bedriften 2010.
  • Det finns en Liverpool-seger är redo att leda ytterligare är benägna att Jurgen Klopps grupp slutar inom toppen resten av Premier League-tabellen för att stödja första gången av den anledningen som oktober.
  • Den denna sort matchen representerar som 50:e mötet mellan den 2 största lagen inom Premier League-tabellen, under vilket serieledarna vinner 18 matcher kontra andralagets 18 segrar.

Manchester City vs Liverpool förutsägelse

Manchester City även har vackert sig genom loppet av Pep Guardiola dock även har bevisad ett antal sprickor inom rustningen de som mest uppdaterade veckorna. Cityzens även har varit spektakulära gentemot Premier Leagues höjden sex den denna sort säsongen samt är redo att förmodligen ge ett pratstörningar slags inom titelracet inom helgen.

Tre otänkbara artiklar resten av skydd gentemot Liverpool! ⛔️🤯Vilken är din vinnare? 👇#ManCity https://t.co/UOXHr6KeSt

Liverpool även har varit exceptionella av den anledningen som årsskiftet samt jag skulle inte vara kapabel till ge Manchester City en möjlighet som är för att stödja de kontanter den denna sort säsongen. Varje lagen är till minst en jämn fot för att stödja tillfället samt är redo att spela oavgjort på söndag.

Förutsägelse: Manchester City 2-2 Liverpool


Manchester City vs Liverpool speltips

Informationen 1: Slutresultat – Oavgjort

Informationen 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker

Det finns en en betydande mängd minnesvärd anfallsprestation 🤩 Spola igen ytterligare vår 4-1-seger på Man City med ursprung i 2015 ⏪🔥 #MCILIV https://t.co/IT5XuvrMq6

Informationen 3: Manchester City gör mål som först – Säker

Informationen 4: Kevin De som Bruyne gör mål som – Säker

[ad_2]

Leave a Reply