Hull boss närma sig tenderar att bära i form av 500 följare på semester inom Turkiet!

0

Den nya chefen med hjälp av den engelska andraligan Hull City, Ajun Ilijali, meddelade tenderar att han kommer hedra 500 följare resten av klubben i form av det finns en semester inom Turkiet inom toppen resten av säsongen.

Ilijali, för att köpte Hull inom januari, du föreslår tenderar att belöna sina lojala följare i form av det finns en all inclusive-semester inom Antalya, Turkiet. Dom som även har flest matchningar närma sig för att delta inom lotteriet som ett sätt att vara i form av på den 5 dagar långa betald ledighet.

“Jag tänkte vad behärskar vi göra som ett sätt att förvärva våra följare tenderar att känna sig speciella. Jag behöver tenderar att som borde vara ett privilegium tenderar att vara ett Hull City-fan. Vi du kommer att behöva det finns en personlig konstitution ifrån Humbersay mot Antalya. 5 dagar på ett femstjärnigt hus med rum för resande. Hela närma sig för att försvinna i form av underbara påminnelser. “Jag anger möjlighet för att inte vi säger att så mycket som antalet, dock de som första skulle vara de som som var väsentligen den mest på matcherna, med hjälp av de som bör vara som”, säger Ilijali, som kan vara mot Ajun Media Group.

Hull ligger denna dag på tjugonde tillräckligt med utrymme inom Championship i form av goda chanser tenderar att överleva inom olika divisionen.

[ad_2]

Leave a Reply