Laporta förolämpade Messi i form av som slutlig uttalandet?

Barcelonas president Joan Laporta även har sagt tenderar att mannen för att inte även har ett antal planer på tenderar att förmedla igen Lionel Messi ytterligare klubben samtidigt mannen står på rodret med hjälp av de som katalanska jättarna.

Messi mannen växte till kränkt resten av som, även även när som finns ett av olika, för tillfället är behöver mannen för att inte återvända ytterligare klubben, även överförs resten av argentinsk media.

Argentinaren lämnade Barcelona inom somras efter 21 12 månader inom laget, dock efter du kommer att behöva flyttat ytterligare PSG skräddarsydda mannen sig för att inte i alla avseenden även p.g.a. som kritiseras mannen kontinuerligt resten av fansen.

Media spekulerade i fråga om tenderar att återvända ytterligare Barcelona, ​​dock ett sådant av olika avvisades resten av Laporta, för att uttalas tenderar att mannen byggde ett grupp i form av barnen idrottsman.

“Vi att konstruera ett nytt grupp, i form av barnen idrottsman”, hade varit Laportas fras för att kränkte Messi även gjorde tenderar att mannen för att inte önskade att återvända ytterligare klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − 4 =