inom Porto… Trajkovski: Vi har varit invid betydligt massivt, vi gjorde vårt största…

Makedoniens fotbollslandslag fel den slutlig matchen inom “Dragao” emot portugiserna att tillägga misslyckades i form av tenderar att att tillfredsställa drömmen i fråga om tenderar att kvalificera sig mot VM. Portugal har varit högre, att tillägga dubbelskytten Bruno Fernandez styrde.

Hjälten hemmahörande i Palermo, Aleksandar Trajkovski, säger tenderar att alla de våra fotbollsspelare gjorde sitt största att kunna försök att att uppnå betydligt massivt.

”Vi har varit invid betydligt massivt, vi önskade att vinna, vi gjorde vårt största, å andra sidan som räckte för att inte. Vi är de säkra på tenderar att vi är de det finns en fantastisk grupp, ett grupp för att bekämpa anger orsak ett den som mål som. Stegvis närma sig vi tenderar att förändras till men förstärka än förra att tillägga hela tiden försök att förändras till högre. Nöjd med på detta grupp! ”Fortsättningsvis, Makedonien anger orsak hela tiden!” nämnde Trajkovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + 6 =