Topsport inom Porto: “Vi hände mot Porto så att att uppskatta vår dröm – Makedonien inom fotbolls-VM”

Porto är en attraktiv storstad, som väcker genast emotioner {att du är en} del resten av Europa att tillägga att du helt enkelt bör vara tenderar att tillhöra eliten. Den sannolikheten säkrade spelarna hela genom kvalet, att tillägga för tillfället är är de som ett steg närapå tenderar att kvala mot VM. Efter den sensationella elimineringen resten av Italien inom Palermo, anger orsak kapten Stefan Ristovski att tillägga hans lagkamrater återstår för tillfället är och extra ett motstånd. möjligen den viktigaste. För att hoppa för genom Portugal genom användning av Cristiano Ronaldo.

“Vi hände mot Porto så att att uppskatta drömmen anger orsak alla de makedonier. Vi hade varit på EM, för tillfället är behöver vi vara genom användning av inom VM. Vi förtjänade som. Vi slog Tyskland inom kvalet, vi slog även ut Italien. Sätt återstår att leverera vårt största kontra portugiserna. De som anses vara favoriter, de som utför hemma på “Dragao”, så vi alla vet att alla de redan fint, Makedonien även har bevisat som, tenderar att inom fotbollsfolks vinner de som som kan vara högre rankade för att inte hela tiden. “Vi är de förbereda att anger orsak en massiv brott”, uttalas Ezgjan Alioski.

Ikväll närma sig fotbollsspelarna tenderar att bevara den officiella träningen på “Dragao”-stadion, genom vilket imorgon natt, genom användning av börja 20:45, startar den mest viktiga matchen anger orsak Makedonien. Så att drömmen att tillägga så att världen ska visa sig vara faktum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − seventeen =