ny video AMD FSR även DirectStorage-teknologier inom aktion

Försagt är huvudpersonen inom ett helt nytt video- för att anländer i form av anledning resten av GDC, fokuserad på med ett par ny metoder för att tillämpas på PC-versionen för att AMD FSR även DirectStorage.

För att tillförene rapporterats är Forspoken ett resten av de som första spelen du har någonsin för att kommit ut tillgänglig på marknaden i form av formellt hjälper a DirectStorage genom loppet av tillväxt, den nya tekniken utvecklad resten av Microsoft för att stödja förr även extra dynamisk hantering resten av arkiv även videominne. Såväl som även har även hjälper för att stödja AMD FSR 1.0 meddelats, vilket vi försöker inom aktion inom den nya videon.

Även när den nya sammanfattning även har tillkännages FSR 2.0 från AMD, som även kommer att fungera på Xbox Series X och Series Spå den tidpunkt då Forspoken har varit genom loppet av tillväxt, har varit den efteråt versionen men för att inte tillgänglig, men den är säkert närma sig ändå är benägna att optimeras den yttersta på den primära versionen resten av AMD:s grafikteknologi, för att på betyder även vis står för att en lösning på Nvidias berömda DLSS.

Sporten Luminous Production, för att dessutom tillkännagavs för att “designat för att stödja PS5”, verkar vara nyfiket nedsänkt inom PC-världen, ta hänsyn är benägna att sätt dessutom används med ett syfte att marknadsföra Windows-baserade AMD-tekniker även åt även i form av Microsoft självt, ta hänsyn att som är första sporten du har någonsin är benägna att vinst från DirectStorage.

Som efteråt tillåta bland annat en anmärkningsvärd sådan minskade lasttider hemmahörande i NVMe SSD:er i form av 1,9 sekunders väntan på de som sistnämnda å andra sidan dessutom en betydande och lägre på SATA SSD:er.

Inom övrigt hade vi betraktat en spelvideo med fiender och en miniboss för att stödja action-RPG för att stödja PS5 även PC som kan den 11 oktober 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =