F1-förare “utpressades” är benägna att köra inom Saudiarabien: Du kan måste lämna landet!

Det bara om hela Formulering 1-förare önskade att för att inte köra Saudi Grand Prix inom helgen efter det finns en raketattack på huvudsponsorn Aramcos raffinaderi bara för att 10 km ifrån Jeddah-banan, å andra sidan hade varit “övertygade” resten av F1-cheferna är benägna att sätt jag skulle inte förändras till “sanktioner efter det finns en sådan “, tillsammans med för att avvika för landet.

Förarna bekräftade efter ett tre timmar ett montering på fredagskvällen är benägna att de kanske tävla inom söndagens race oavsett extremt motstånd ifrån den sjufaldige F1-mästaren Lewis Hamilton även 5 olika förare – Carlos Sains Junior ifrån Ferrari, Sergio Perez ifrån Red Bull, Pierre Gusly ifrån Alfa Tauri Magnussen o Haas även tvåfaldige mästaren Fernando Alonso ifrån Alpine, hävdar brittiska medier.

I enlighet med ett antal brittiska medier “utpressades” förarna genom användning av risk i fråga om sanktioner, bland annat det finns en extrem utresa ur landet. Det finns en talesman med hjälp av F1 förnekade anklagelserna även uttalas är benägna att “sätt för att inte fanns betydligt tvång”.

Oavsett på detta säger ett antal förarnas uttalanden är benägna att sätt för att inte står korrekt ytterligare. Detta mästaren, Max Ferstappen, uttalas är benägna att valet togs gemensamt.

”Vi tog sätt valet kollektivt, å andra sidan efter den denna sort helgen närma sig sätt är benägna att pratas en alltför stor mängd i fråga om vad för att hände. Hela även har sin åsikt och det är det för att inte ordentligt är benägna att vi säger att vad jag tycker. “Det kommer förändras till efter den denna sort helgen, med hjälp av sätt hade varit så vi ägde rum inträffade överens genom användning av förarna även cheferna,” uttalas Ferstappen.

Hans förolämpade rival, Lewis Hamilton ifrån Mercedes, uttalas vid samma tillfälle är benägna att mannen för att inte kan redo genom användning av är benägna att hus, ens antar mannen pratade i fråga om den dåliga formaliteten på sin bilen.

“Gårdagens tillfällen påverkade mig för att inte, å andra sidan vi hade dåliga {kvalifikationer} även ett katastrofalt upplägg. Sätt bör vi återgärda. “Jag anger möjlighet för att inte redo genom användning av är benägna att hus,” uttalas Hamilton ytterligare Channel Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 10 =