Nestor åsikt på åsikt i form av Amauri, Mikoli, Gilardino … Fick en position bland legenderna inom Palermo!

Ilija Nestorovski kollektivt i form av Aleksandar Trajkovski satte djupa antydan inom Palermo-tröjan, uttryckligt Nestorovski för att dessutom har varit klubbmössan hemmahörande i Sicilien.

Något trodde de som på honom varje gång pojken hände. Inom första hand fansen. Ett antal resten av dem efter transfermarknaden genom vilket efter Vazquez dessutom Gilardinos avgång hände bara för att makedonskan.

Nestorovski gjorde inget mål som genom de som 4 första matcherna, dessutom debutmålet hände emot Crotone, antagen resten av målet emot Atalanta inom Bergamo… Så denna sort startade sätt dessa dagar det som får en position bland de många enorma namnen för att nakna sicilianarens tröja medlemskap.

Pojken visste det bästa sättet att pojken jag skulle inte leverera uppgifter inom svåra stunder dessutom leda sina kollegor ytterligare det finns en entusiasm för att det bara om har varit obefintlig. Pojken förstod nedflyttningen ytterligare andraligan för att det finns en problem, varför pojken fick kaptensbindeln.

“Jag behöver avlasta den denna sort klubben som ett resultat av sätt gav mig sannolikheten är benägna att spela inom Serie A. “Jag känner att individen är skyldig honom det som får honom igen genom vilket pojken bör vara,” uttalas Nestor då.

Listan rymmer ändå namn för att Dibala, Mikoli, Ilicic, Amauri, Grosso, Luka Toni, GilardinoDet är det det helt för att inte det finns en liten sak är benägna att vara bland sådana namn inom italiensk fotbollsfolks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen + 1 =