10-minuters spelvideo i form av utan kostnad Stranger Things DLC

IGN även har tryckta det finns en spelvideo Resten av Far Cry 6 utställning 10 minuters spelet Stranger Things utan kostnad crossover DLCi form av titeln The Vanishing.

Videon erbjuder oss därefter ett smakprov på på detta nya reseadministratörer, för att kännetecknas resten av en betydande mängd antal atmosfärer ifrån räden inom Yara inom grundspelet. Inom rollen för att Dani närma sig vi för att gå in inom det finns en mystisk bunker, under vilket vi konfronterad det finns en Demogorgon ifrån Stranger Things som kan tenderar att attackera huvudpersonen men även kidnappa stackars Chorizo. Vår plikt, i form av stöd av Shest ‘, det finns en rysk en flicka för att introduceras i form av denna DLC, har fått tenderar att rädda honom men även täppa åt luckan för att förbinder Yara i form av fel väg upp.

För många som för att inte jag vet att, Försvinnandet är det finns en Far Cry 6 crossover DLC, tillgänglig utan kostnad ifrån men även i form av för närvarande, 24 mars, med hjälp av hela utövare. Om du önska ta reda på extra rekommenderar vi att du helt enkelt läser vår speciella tillägnad innehåll med Stranger Things-tema.

Tidigare än du kan avgår påminner vi dig i fråga om som du kan spela Far Cry 6 och The Vanishing-tillägget gratis från idag till söndag 27 mars 2022grund av den kostnadsfria helgen tillgänglig på konsoler, PC men även Google Stadia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =