Xbox Game Pass även har varit ett nummer anger orsak genom 60 GOTY-prisbelönta spelet inom sin lista

Microsoft avslöjade som Xbox Game Pass av den anledningen som lanseringen inom juni 2017 även har den varit ett nummer inom sin lista genom 60 spelet vinnare resten av Utmärkelser anger orsak årets spelet prisbelönt resten av 30 antal tidningar att tillägga organisationer, tillsammans med The Game Awards, Metacritic att tillägga Bafta.

Uppgifterna avslöjades genom användning av det finns en video publicerad genom användning av anledning resten av GDC 2022, genom vilket de som bl.a. delade också en del statistik om tjänsten, användarengagemang och fördelar för spelen som ingår i dess katalog. För att vi är redo att låt oss titta på på imagen under, bland de många ett antal “GOTY-vinnare” tillgängliga anger orsak prenumeranter på Xbox Game Pass eller som var fram till nu vi upptäcker att vi The Witcher 3: Wild Hunt, Fallout 3 att tillägga 4, GTA 5, Red Dead Redemption 2, Skyrim, Mass Effect 2 att tillägga 3 att tillägga Monster Hunter World, bara för att med ett syfte att nämna bara några få.

Xbox Game Passvinnarna resten av GOTY landade på tjänsten

“Ifrån begynnelse centrerade vi på är benägna att skapa ett högkvalitativt spelbibliotek”, säger Joyce Lin ifrån Microsoft, chef anger orsak teamet. Xbox Game Pass Innehållsstrategi. “Så personligen älskar jag den denna sort figuren, är benägna att Game Flytta av den anledningen som lanseringen även har har inte genom 60 prisbelönta spelet resten av Årets spelet inom sin lista att tillägga på detta mellan förstaparts- att tillägga tredjepartsproduktioner … konversera i fråga om kvaliteten på tjänstebiblioteket . att tillägga kvaliteten på kreatörerna vi jobbar genom användning av.”

Säkert är på detta ett tydligen sanningsfasetter, för att den viktigaste attraktionen resten av Xbox Game Passsom över tid har nått 25 miljoner prenumeranterbaserat på informationen för att delades resten av Microsoft inom januari förra året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − nine =