Azpilicueta: Inom Chelsea är bosatt vi inom stor osäkerhet

Chelsea-kaptenen Cesar Azpilicueta pratade genom användning av spanska medier i fråga om detta situationen inom klubben.

Azpilicueta bekräftade är benägna att som råder stor osäkerhet inom klubben men även har ingen aning i fråga om som har fått tittare ytterligare duellen genom användning av Real Madrid inom Champions League.

“Vi har vår tillvaro inom ett andra resten av osäkerhet inom Chelsea. Osäkerheten är stor, å andra sidan vi fotbollsspelare bör jobba. Vi går komma in inom det finns en nödvändig del resten av säsongen men även den denna sort situationen är utöver vår kontroll. “För tillfället är är som för att inte läge att diskutera min framtid”, nämnde spanjoren.

”Det kommer förvandlas till väldigt svåra matcher inom Champions League emot Real Madrid. Jag har ingen aning i fråga om som har fått tittare på Stanford Bridge, det är det uppnåelig är benägna att vi utför hantera tomma läktare. “Vi är benägna att spela emot ett resten av de som starkaste lagen inom Europa, som märkte vi inom duellen emot PSG”, avveckla Azpilicueta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 + seven =