Hogwarts Legacy på Switch även Cloud? Är releasedatumet exakt samma? WB är redo att för att inte berätta

Hogwarts arv även har inte för länge sedan presenterats enormt även även har delat antal information, det finns en framför det hela är sanningen det resan för att utspelar sig inom Harry Potters värld dessutom närma sig tenderar att publiceras på Nintendo Switch, utöver på PC, Xbox även PlayStation. Å andra sidan närma sig den denna sort versionen tenderar att vara moln eller för att inte? Att tillägga närma sig releasedatumet tenderar att vara exakt samma? För tillfället är redo att Warner Bros Games för att inte ge oss betydligt lösningar.

Kunskap (eller icke-information, inom det finns en mening) närma sig ifrån Twitter. Det finns en kunders frågade Avalanche Software grannskapshoppare manager, byggare, i fråga om Nintendo Switch-versionen resten av Hogwarts Legacy skulle vara moln eller i fråga om den skulle vara inbyggd inom plattformen. Vidare frågade mannen i fråga om releasedatumet – eller måttligt releaseperioden – skulle vara exakt samma för att de som olika versionerna.

Som denna sort är pålitliga poäng, Kyoto-husets konsol är icke den förmodligen den mest kraftfulla tillgänglig på marknaden även för att stödja det finns en produkt för att är också menad för att stödja PS5 även Xbox Series X är redo att sätt det har varit det svår tekniska begränsa för att stödja Switch. Molnet jag skulle inte möjliggöra oss att leverera högre grafik, även när det är det det finns en strategier genom användning av sina personlig detta begränsar. Just då vore sätt för att inte ovanligt i fråga om denna variant resten av Hogwarts Legacy tog lång sikt ett tag tenderar att växande även publicera. För tillfället även har vi ändå inget tillvägagångssätt tenderar att förverkliga i fråga om så närma sig tenderar att förvandlas till fallet.

Grannskapshoppare manager – Chandler Wood – nämnde tenderar att Hogwarts Legacy är på ett sätt Växla även för att stödja tillfället finns sätt ingen person en annan för att separera genom användning av sig resten av. Vi är redo att därefter för att inte verifiera releaseperioden även spelets format. Vi bör bara för att redo på nya deklarationer.

För tillfället påpekar vi sätt Harry Potter-fans tror att de har listat ut vem Hogwarts Legacy-skurken är.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 3 =