Tuhel åt det finns en reporter efter segern kontra Lille: Erkänsla i ett försök att du kommer förstörde min natt


<>

Chelsea slog Lille i form av 2:1 inom går inom 2:a delen resten av åttondelsfinalen inom Champions League även därför slogs de som “blå” i fråga om en position inom det efterföljande avsnitt.

för att stödja de som förhandenvarande innevarande Europamästarna Thomas Tuchel i form av 32. seger motsvarade rekordet på Jupp Heynckes för att tränaren i form av flest positiva aspekter hela de som första 50 matcherna inom historien i fråga om den starkaste klubbtävlingen. Dock efter segern fick Tuhel möta den bistra sanningen.

Hon är sådan tenderar att Chelsea är hela sanktioner efter tenderar att klubbens drabbats Roman Abramovich. EU även UK även har infört sanktioner kontra ryska oligarker p.g.a. rysk aggression även ockupationen resten av Ukraina, under vilket Chelsea står hantera bekymmer. Som har varit på grund av detta faktum Abramovich har varit tvungen tenderar att inklusive ut Chelsea åt främja.

Chelsea kommer att få förbud tenderar att lossa biljetter åt kvartsfinalen inom Champions League även en av många journalisterna frågade efter gårdagens match Tuhel tips om hur man de som “blues” närma sig tenderar att spela inom det efterföljande avsnitt. Tuhels lösningar har varit tillfällig.

“Erkänsla i ett försök att du kommer förstörde min nattetid”, svarade den tyske strategen.

KommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 9 =