Juventus är redo att för att inte klargöra nederlaget: “Vi ber i fråga om ursäkt åt fansen”

Juventus drabbades resten av det finns en plötslig förstörelse inom Turin efter du kommer att behöva förlorat 0:3 gentemot Villarreal att tillägga slogs ut gång till en början resten av knockoutfasen resten av Champions League. Som inverkade för att tenderar att “den gamla kvinnan” även har ett modigt metod tenderar att kvala vidare, sätt fanns ingen person vinnare inom den primära matchen inom Spanien (1:1), så laget åt Massimiliano Allegri misslyckades ett fullständigt inom returmatchen.

”Som den här typen är Champions League, sätt finns team till minst en väldigt överdriven scen att tillägga felet är ej förlåtna. Vi bör lära oss av dessa saker, med hjälp av med avsikt att tävla på högsta scen bör du kan vara fokuserad åt den tipsa. Som hade varit vi inte utan skäl och det är det därefter vi straffas. Vi gjorde ett par felet, att tillägga inom den den här typen konkurrensen gör detaljerna distinktion. “Det är det besvärligt att greppa vad för att hände oss, vi är redo att bara för att be i fråga om ursäkt åt våra följare att tillägga försök att lära oss betydligt resten av den den här typen läxan”, säger Juventus försvarare Danilo.

Juventus även har slagits ut inom åttondelsfinalen inom Champions League med hjälp av 3:e året inom rad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 4 =