Segerkandidaten ytterligare Manchester Uniteds nya manager förstås

Manchester United sätter ihop sig redan med hjälp av det efterföljande säsong, samt huvudfrågan är personer för att har fått ny .

Engelska medier invid Manchester United hävdar är benägna att förstahandsvalet med hjälp av ledningen är den holländska strategen Eric ten Haag.

Ten Hague även har redan börjat förvärva detaljer om situationen inom klubben samt ledningsstrukturen, samtidigt man pratar via personer som kan vara omedelbart kopplade ytterligare klubben hemmahörande i “Old Trafford” i ett försök att uppfatta situationen inom omklädningsrummet samt relationerna mellan spelarna.

Den 52-årige holländske strategen är vinnare ytterligare Manchester Uniteds nya manager hemmahörande i samt via det efterföljande sommarsäsong, då den tillfällige managern Rangnik försvinner rodret.

Engelska medier hävdar är benägna att Rangnik är ett enormt fan resten av Haag samt föreslagna honom ytterligare ledningen för att det finns en idealisk ett svar med hjälp av rodret.

Ten Hague även har börjat förbereda sig med hjälp av det finns en intervju med hjälp av managerposten inom Manchester United, i rad med media på ön.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =