skillnaden mellan laddningstider på PS5 men även PS4 är urusel

genom vilket PS5 variant resten av GTA 5 tydligen löser som ett resten av de som extra irriterande utfärdar inom den tillförene iterationen PS4eller jag laddningstider otaliga, för att på Sonys flaggskeppskonsol är inte mindre än att 3 gånger förr, baserat på säkert tester.

För att redaktionen med hjälp av VGC rapporterar tillämpar PS5-versionen resten av GTA 5 27 sekunder att kunna starta singleplayer-kampanjen i form av börja hemmahörande i huvudmenyn, medans PS4 one som ersättare övertagande det finns en minut men även 33 sekunder. Vi pratar i fråga om laddningstider någorlunda långa, så obetydligt är som ett duktig steg fortsättningsvis.

För att kommer du att kunna låt oss inom IGN-videon under övertagande som 18 sekunder tenderar att ladda det finns en autosave på PS5 men även så mycket som 2 min men även 6 sekunder på PS4, en mäktig distinktion. Med tanke på starta i fråga om ett projekt övertagande som cirka 5 sekunder på Sonys flaggskeppskonsol men även 17 sekunder på den gamla. Långt om länge avslutningsvis, att kunna starta ett nytt game övertagande som 11 sekunder på PS5, medans på PS4 behärskar du okomplicerat förmedla det finns en kaffe när du väntar, som ett resultat av som övertagande 2 min men även 16 sekunder.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att GTA 5 med hjälp av PS5 men även Xbox Series X | S kan vara hittade hemmahörande i nuförtiden, tisdag 15 mars. Två utgåvor finns tillgängliga, “Story Stil” för att består av singel- men även multiplayer men även GTA Online- likgiltig för att som ersättare bara för att består av multiplayer-sektorn. Under de första tre månaderna kan du köpa dem till ett rabatterat prisgenom vilket PlayStation Plus-prenumeranter dessutom är redo att olösta kommer in GTA Online- utan kostnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − one =