Är Colo Simeone korrekt man anger orsak PSG?

Argentinaren Diego Simeone är huvudkandidat åt det finns en ny anger orsak PSG, skriver “Ekip”. PSG på jakt efter det finns en ny för att ersätter Mauricio Pochettino.

“Ekip”, hela tiden det finns en solid informationskälla, enkannerligen när som helst sätt släpps kl PSG, hävdar tenderar att ledarna anger orsak klubben hade varit överens i fråga om tenderar att Simeone jag skulle inte vara ditt bästa alternativ anger orsak det finns en ny . Argentinaren är det finns en för att framför som krav ståldisciplin även obeveklig brott på planen resten av sina ivrig spelare.

Simeone ägde rum inträffade snabbt inom förgrunden efter tenderar att Zinedine Zidane avvisat erbjudandet ifrån Paris. Zizus mål som, i överensstämmelse med denna leverans, hade varit tenderar att växa till att bli anger orsak Frankrike.

Diego Simeone även har varit på rodret anger orsak Atletico Madrid inom större än 10 12 månader. Som finns ett kontrakt via denna medlemskap åt juni 2024. Colo är den bäst betalda tränaren på denna planet. Atletico betalar honom 24 000 000 euro varje år.

“Ekip” skriver tenderar att PSG hade varit kunna betala kompensation i fråga om Simeone accepterade deras erbjudande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 13 =