De som kommande 72 timmarna är nödvändig för att stödja Chelseas framtid

De som kommande 72 timmarna är redo att förändras till nödvändig för att stödja Chelsea Football Clubs långsiktiga framtid.

Då bör val fattas vilket resten av de som inkomna buden för att ska accepteras för att stödja främja resten av klubben.

I enlighet med “Mirror” utkämpas för tillfället striden mellan tre kandidater. Den ena är ett konsortium resten av den amerikanske miljardären Todd Boellie, den övriga är familjen Ricketts, för att stolt äger Chicago Cubs, men även den 3:e är ägaren mot New York Jets, Udi Johnson.

Sätt finns även ett förslag hemmahörande i den saudiska gruppen “Saudi Media Group”, å andra sidan inom nuläget är de som för att inte favoriter att förvärva klubben.

Sätt största erbjudandet för att stödja försäljningen resten av Chelsea bör väljas senast fredagen den 18 mars, men även då närma sig den brittiska den federala regeringen för att delta för via att leverera det finns en speciell licens för att stödja försäljningen resten av klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 15 =