Tuhel: Jag avgår helt för att inte tidigare än säsongen är sista


<>

P.g.a. den tillstånd för att Chelsea befann sig inom att tillägga utfärdar för att ägde rum inträffade som ett resultat av Roman Abramovich är chef för att stödja klubben, spekulerades sätt inom är benägna att Thomas Tuchel kan lämna.

Lazar Keskinov

Den tyske strategen förnekade ändå sådana skyldigheter att tillägga nämnde är benägna att mannen för att inte tänka på lämna tidigare än säsongen är sista.

Lazar Keskinov

“Jag ska det helt behålla mot den tipsa resten av säsongen. Det är det uppenbar är benägna att klubben är inom det finns en extrem att tillägga besvärlig tillstånd, å andra sidan vi är en detalj av Premier League, top-of-the-line tävlingarna på jorden. “Jag föreställa är benägna att i fråga om vi avslutar säsongen duktig närma sig sätt är benägna att vara mot stor bistånd”, nämnde Tuhel.

Lazar Keskinov

Ha i åtanke, Chelsea stod gå igenom sanktioner för att ett förbud emot biljettförsäljning, avbokning resten av sponsorer, stängning resten av fanbutiker bara för att att kunna Roman Abramovich är närhet Vladimir Putin. Den mest uppdaterade kunskapen hemmahörande i ön är är benägna att den federala regeringen även har tillåtit försäljningen resten av Chelsea, att tillägga i fråga om försäljningen genomförs jag skulle inte sanktionerna emot Chelsea hävas.

Lazar Keskinov

Som även har förut spekulerats inom media är benägna att Manchester United jag skulle inte vara kapabel att dra vinst resten av situationen att tillägga försök att förvärva Tuhel, sådana rekommendation skickades mot de som “röda djävlarna” resten av Jamie Carragher, å andra sidan tysken begrundar tydligt för att inte för att försvinna, i alla fall för att inte tidigare än kl. den tipsa resten av säsongen.Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 5 =