“Torino brutalt trasig emot Inter”

Alexis Sanchez, inom går natt, räddade inom slutlig minuten Inter ifrån förlust borta emot Torino. Inter, via mycket mindre konkurrenter, är är faktiskt 4 steg efter stadsrivalen Milan. Napoli ligger tidigare att Simone Inzaghis grupp.

Torino hade ett övertag ifrån den 12:e minuten, varje gång Bremer besegrade Handanovic. Inter räddade Alexis Sanchez ifrån nederlag, men den är säkert italienska de flesta är upprörd genom rättegången emot Marco Guida på planen dessutom Davide Massa inom VAR-rummet.

De som tips till det ögonblick som ifrån den trettioåttonde minuten, då Andrea Ranocchia fällde namne Belotti. Guida pekade för att inte på den vita pricken hela sporten dessutom stannade på sitt efter du kommer att ha granskat videon.

“Jag anger möjlighet för att inte uppfatta sätt den här typen, sätt finns ingen person logisk ett bevis ytterligare varför vi inte utan skäl fick det finns en straff. Någon person bör klargöra på detta för att stödja oss. De som dömde oss även inom matcherna emot Bologna dessutom Venedig. “Sätt vände det finns en straff, i fråga om vi hade nått 2:0 hade alla delar varit på ett annat sätt”, uttalas Torinos Ivan Juric.

Gazzetta dello Sportaktiviteter kallade Guidas felet katastrofalt dessutom krävde avstängning resten av chefsdomaren dessutom domaren inom VAR-rummet.

“Tutosport” gav Guida noll för att stödja skiljedomen via titeln “Skandal inom Turin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − 3 =