GTA 5, det bästa sättet att utför sätt på PS5 även Xbox Series X? Här är omkring spelvideo även foton resten av det efterföljande generations variationer

GTA 5 anger orsak PS5 även Xbox Series X | S skulle vara tillgänglig i fråga om ett antal timmar. Med ett syfte att fixa väntan ha kunskap i att vi förmånen från det finns en liten aptitretare hemmahörande i återutgivningen resten av Rockstar Games-spelet grund av det finns en 4K-spelvideo även det finns en serie foton.

Gameplay-videon för att publiceras resten av FA Gamez-kanalen utställning de som första sekvenserna resten av PS5-versionen inom Performance RT-grafikläget, för att står för att det finns en korsning mellan sedvanlig Performance även Fidelity, i form av bildhastigheten för att tips som kan 60 fps (allteftersom den för att inte når dem inom det finns en säker), uppskalad 4K-upplösning även energisk strålspårning.

De som foton under har dem ändå delats resten av PureXbox även utställning Xbox Series X-versionen i form av Fidelity-förinställningen, för att, för att förklarats resten av Rockstar, nuvarande den ursprungliga 4K-upplösningen även bildhastigheten låst på 30 fps.

Med ett syfte att förvärva det finns en begreppet i fråga om kvaliteten på återutgåvorna resten av GTA 5 anger orsak PS5 även Xbox Series X | S bör vi efter alla redo på extra djupgående analyser. För att stödja tillfället jag vet att vi är benägna att det efterföljande generations variationer inkorporerar många massiva framsteg, för att t.ex ökad standarden texturer HDR, minskade laddningstider, uppslukande 3D-ljud, ökad befolknings- även trafikvariation även specifikt anger orsak var och en plattform, bara för att med avsikt att nämna ett antal.

Vi påminner dig i fråga om är benägna att GTA 5 anger orsak PS5 även Xbox Series X | S närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig hemmahörande i imorgon, tisdag 15 mars. Två utgåvor närma sig är benägna att det har varit det tillgängliga, “Story Vogue” för att består av singel- även multiplayer även GTA Online- likgiltig för att som ersättare bara för att består av multiplayer-sektorn. De som första tre månaderna behärskar du köp dem till ett rabatterat prisgenom vilket PlayStation Plus-prenumeranter dessutom är redo att f r ee kommer in GTA Online- utan kostnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × five =