Square Enix öppnar det finns en YouTube-kanal hängiven mot musik, i form av även Lo-Fi-mix

Square Enix även har öppnat det finns en officiell YuoTube-kanal hängiven mot musiken inom deras spelet. Sätt känd som alldeles okomplicerat Square Enix musikkanal men även anger orsak tillfället inkorporerar den två presentationsvideor men även två filmer genom vilket antal musik samla, det finns en inom Lo-Fi-stil men även det finns en inom EDM-stil.

Kommer du att kunna för att hitta Square Enix Music Channel YouTube-kanal på den här adressen.

I rad med presentationsvideon finns sätt ca 5 500 officiella sånger på YouTube, utöver spellistor i form av antal teman. Med all sannolikhet närma sig kanalen i form av tiden tenderar att expandera, även så att att samla komma in musiken ifrån nya spelet som kan förr eller senare, möjligtvis i form av inträde i form av den kommande Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Kommer du att kunna lyssna till Lo-Fi kombinera genom videon under, för att inkorporerar låtar ifrån så mycket som Final Fantasy-sagan, för att inte tenderar att förglömma Live a Live, Secret of Mana, Chrono Trigger men även extra. Bakgrundsbilden erbjuda dessutom ett antal den lilla bokstaven dedikerade mot Square Enix världar, för att Chocobo på skrivbordet men även kristallen mot vänster, ovanför kylskåpet.

På detta säger närma sig hand inom hand i form av sätt Final Fantasy 35-årsjubileumssida. Såväl som upptäcktes det finns en ny Stranger of Paradise Final Fantasy Origin-demo.

Möjliggöra tenderar att det kommer det har varit det det finns en State of Play tillägnad orientaliska byggare inom natt, är sätt potentiellt tenderar att timingen anger orsak Square Enix för att inte är oavsiktlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 3 =