Timur Dibirov inom laget på observerar inom Champions League, även har sätt näst mest bedårande målet (VIDEO)RK Vardars vänstra utkanten av, Timur Dibirov, har varit genom användning av inom laget på kretsen inom Champions League, inom valet resten av EHF. Mannen hade det finns en fantastisk natt inom triumfen genom Elverum (39:30) även gjorde sju mål som för att stödja de som “rödsvarta”, vilket imponerade inom valet resten av de som finaste “sjuorna” för att stödja den slutlig omgången resten av gruppspelet inom eliten. europeisk konkurrenter.

Dibirov befann sig inom ett annat val, pojken är målskytten resten av sätt näst mest bedårande målet inom “Top 5”-delen resten av EHF Champions League.

Vardar närma sig du kommer att behöva Veszprem för att stödja sätt första hindret inom knockoutfasen resten av Champions League.Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =