Officiell: UEFA inleder förfaranden kontra Al Kelaifi dessutom Leonardo

Efter nederlaget kontra Real Madrid gjorde sportchefen för att stödja PSG, Leonardo, dessutom den primära personen som, Nasser Al Kelaifi, det finns en riktig skandal inom sub-tribunområdet inom “Santiago Bernabeu”.

Presidenten för att stödja PSG gick ner ytterligare domarnas omklädningsrum dessutom förolämpade dem, dessutom sportchefen har varit i form av honom inom som det ögonblick som. Leonardo. Al Kelaifi mannen hotade ytterligare dessutom i form av det finns en man med ursprung i Real Madrid för att registrerade hans vanor. Som svar på plikt tilltalade PSGs chef ytterligare honom i form av orden: Jag kommer värdelös att dig.

UEFA meddelade den här dagen tenderar att ett process även har inletts kontra Al Kelaifi dessutom Leonardo, dessutom genom den kommande perioden närma sig som tenderar att växa till att bli känt vilka straff de kommer möta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + thirteen =