Obi-Wan Kenobi, officiell trailer för att stödja Star Wars-serien på Disney +

Obi wan kenobiväntan Star Wars-serien genom användning av Ewan McGregor för att släpps kl streamingplattformen Disney +är huvudpersonen inom det finns en första, spektakulär teaser trailer officiell.

Ett antal timmar hemmahörande i bilder av Obi-Wan Kenobi som också visar Reva, en ny antagonistdenna sort är video- för att de som ett antal följare resten av Stjärnornas krig de skulle väntat länge är faktiskt.

under vilket historiskt förflutet resten av Obi-Wan Kenobi närma sig tenderar att utspelas tio 12 månader efter händelserna inom Episod III, varje gång Jedi konfronterade sin finaste kompisändringar även lärling, Anakin Skywalker, efter tenderar att den efteråt dukade hela för att stödja den mörka sidan.

Showen närma sig tenderar att låt oss Ewan McGregor reprisera rollen för att karaktären, dock dessutom återkomsten resten av Hayden Christensen inom rollen för att Darth Vader. På tiden inkluderade skådespelarna Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell även Benny Safdie.

L’konsekvens resten av Obi-Wan Kenobi på Disney + är satt mot den 25 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 3 =