Den tidigare att på detta F1-föraren Mazepin samt hans far svartlistade resten av EU

För tillfället är även har tidigare att på detta F1-föraren Nikita Mazepin anslutit sig åt sin far, miljardären Dmitry Mazepin, till 1 post genom EU-sanktionerade siffror få dagar efter avskedandet ifrån sätt amerikanska F1-laget Haas.

Sätt betyder tenderar att 22-årige Mazepin, även när pojken behöll sin tillräckligt med utrymme inom laget, för att inte jag skulle inte vara kapabel till tävla inom EU. EU:s tillkännagivande sade tenderar att den vitryssiskfödde miljardären Dmitrij Mazepin hade varit det finns en närhet allierad åt Rysslands president Vladimir Putin samt tenderar att Nikita Mazepin hade varit bifogat åt det finns en modern affärsman inom det finns en sektor för att erbjuder betydligt inkomstfamiljer åt den ryska federationens regering.

Senior Mazepin infört organisationen resten av det finns en särskild stiftelse att kunna serva ryska samt vitryska idrottare för att även har straffats resten av internationella förbund. Nikita Mazepins tillräckligt med utrymme inom Haas även har redan fyllts resten av den danske racerföraren Kevin Magnussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 + fourteen =