“Frysen” följs resten av svåra dagar för att stödja Chelsea, här är vadå på detta betyder för att stödja klubben!

Detta Europamästaren Chelsea fick för närvarande ett svårt slags, efter är benägna att de som brittiska myndigheterna “fryst” all egendom för att tillhör ägaren Roman Abramovich.

Chelsea kommer inte att göra det som får lossa biljetter samt bara följare genom användning av säsongskort närma sig ha förmågan att närvara på matcherna, främja inom officiella av återförsäljare är förbjuden, liksom nya övergångar samt kontrakt genom användning av ivrig spelare.

De som blå kommer att få ett extra tillåta är benägna att hålla på arbeta för att fotbollsklubb, dock genom användning av en hel del restriktioner. Klubben ifrån “Stamford Bridge” är redo att spendera max 20 000 kilo för att stödja ett besök.

Huvudsponsorns tillbakadragande, telekommunikationsbolaget “Three”, för att betalar 50 tiotusentals euro per säsong, även har meddelats, så klubbens likviditet med avsikt att betala lönerna ytterligare spelarna närma sig är benägna att ifrågasättas.

Även försäljningen resten av klubben är “fryst”. Som ryktas är benägna att myndigheterna är redo att komma är benägna att utfärda ett extra tillåta för att stödja försäljningen, dock för att inte ett den som kilo ska hamna hos den ryske miljardären.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen + 13 =