The Secrets of Dumbledore, olika italienska trailern dessutom släppdatum

Fantastic Beasts 3: Dumbledores hemligheter och tekniker verkar inom det finns en olika officiella trailern på italienska lanserad den här dagen resten av Warner Bros., vilket dessutom formellt bekräftar Utgivningsdatum resten av film inom vårt nation.

Som nya kapitlet inom serien baserad på Harry Potter-universumet närma sig tenderar att anlända 13 april 2022 på italienska biografer, vilket bekräftas resten av den den här typen nya videon genom vilket Jude Law dessutom Mads Mikkelsen, för att utför Dumbledore dessutom Grindelwald, är huvudpersonerna inom vad för att framstår för att det finns en episk sammandrabbning mellan motsatta krafter avsedda tenderar att påverka den magiska världen hemmahörande i som tidig 1900-talet dessutom därefter ensam.

Trailern framstod ha varit som skjuts upp på grund av den nuvarande internationella spänningenför att framstod förebåda det finns en förskjutning resten av så mycket som projektet genom användning av släppet uppskjutet på bio, så det visar sig tenderar att problemet i det långa loppet även har låsts nämner dessutom bekräftats.

Inom historiskt förflutet of Fantastic Beasts 3: Dumbledore’s Secrets, professor Albus Dumbledore (Jude Law) befinner sig konfronterad resten av den mäktige mörka trollkarlen Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen), genom användning av avsikt tenderar att leverera genom trollkarlsvärlden. Utan ut en tenderar att lyckas resten av utmaningen ensam, bestämmer Dumbledore sig att kunna bilda ett arbetskraft dessutom anförtror uppgiften tenderar att få dem att göra dem magizoologen Newt Scamander (Eddie Redmayne).

På detta oförskämda arbetskraft resten av trollkarlar, häxor dessutom det finns en öppet mugglare bör därefter möta ett skadligt projekt, genom vilket de som konfronterad gamla dessutom nya varelser dessutom stöter ihop genom användning av den stigande legionen resten av Grindelwalds anhängare.

Tidigare än den för att släpptes den här dagen hade vi betraktat den första officiella trailern på italienska förra december. På som den här typen laget återstår bara för att för att delta för på tenderar att släppet ska släppas den 13 april 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × two =