Shengelia flydde ifrån CSKA Moskva dessutom skrev på med hjälp av Virtus

Den georgiska basketspelaren Tornike Shengelia blev befordrad mot det finns en ny utövare inom Virtus Bologna. Den italienska klubben närma sig är benägna att försök att kombinera sin expertisförväntningar genom användning av klarheten hos den serbiske landslagsmannen Milos Teodosic dessutom skapa det finns en ny fantastisk tandem inom den tipsa resten av säsongen.

Efter starten resten av den militära konflikten inom Ukraina beslutade Shengelia för att avvika för den ryska det stora CSKA Moskva. Den rutinerade basketspelaren spelade dessutom inom Euroleague den den här typen säsongen, genom användning av 12,7 den bästa poängen…, 4,7 returer dessutom 2,5 assist inom snitt.

Genom loppet av sin yrke spelade Shengelia med hjälp av Valencia, Charleroi, Verviers, Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Baskonia dessutom CSKA Moskva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + seven =