Klopp: I fråga om sätt för att inte vore anger orsak oss hade City varit mästare inom februari

0

Liverpools manager Jurgen Klopp även har kommenterat nyckeln rivaliteten i form av Manchester City de som mest uppdaterade säsongerna.

Baserat på tysken är de som “röda” den den som riktiga konkurrenten mot “medborgarna”, för att i alla andra fall jag skulle inte ha vunnit titeln inom februari.

“Sätt råder ingen person tvekan i fråga om tenderar att på detta är sätt starkaste mästerskapet på planeten, dock vi njuter resten av rivaliteten men även utmaningen. “I fråga om sätt för att inte vore anger orsak de som mest uppdaterade två eller tre säsongerna hade City varit mästare inom februari, även när sätt jag skulle inte ha varit fallet anger orsak oss inom omvänd position.”

“City är den starkaste motståndare jag du har någonsin mött, dock jag jag skulle inte för att inte vi säger att tenderar att sätt har varit ganska mycket lossa anger orsak mig efter jag i mötte Guardiola för tillfället för att pojken ledde Bayern München. Sätt återstår ett antal matcher mot den tipsa, sätt återstår tenderar att undersöka vad närma sig det som inträffar den denna sort säsongen, säger Klopp.

[ad_2]

Leave a Reply